29.02.2012

Shisha Cafe Bistro, Kahvalti

Gectigimiz hafta sonu ailecek klasik Ankara icin hafta sonu duragimiz olan CEPA AVM'ye gitmeden yol ustunde olan Shisha Cafe'ye ugrayarak kahvaltimizi bu sekilde halledelim dedik. Shisha'nin konumundan bahsedecek olursak "Demirkopru" olarak tabir edilen Cetin Emec Bulvari'ndan Yuzuncu Yil'a gelen yol uzerinde gobege cok yakin bir yerde bulunuyor. Park sorunu bulunmuyor, Shisha'nin hemen onune olmasa da yol kenarina park edebiliyorsunuz.
Bizler 2 kahvalti tabagi siparis ettik. Peki bu kahvalti tabagi neler iceriyor. Nutella, beyaz peynir, kaşar peyniri, reçel, siyah zeytin, salam, haslanmis yumurta, sigara böreği, patates kızartması, bal, tereyağ, hellim peyniri, ceviz, domates, salatalık, roka..
Peynirler gayet guzel, hellimde olmasi arti puan. Bence tabakta yesil zeytin de olmaliydi. Sigara boregi ve patates kizartmasi hos, bizim kucuk bey de cok sevdi. Bal, tereyag ve recel ambalajli urun. Minik yuvarlak ekmekler ile birlikte sunuldu. Cay guzel demlenmisti ve bizler icin pratik, guzel bir kahvalti oldu.
Mekanin yeri cok guzel fakat ici cok daha iyi ve modern bir dekorasyona sahip olabilirdi. Biraz salas kaldigini soyleyebilirim. Shisha internet sitesi icin tiklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder