28.03.2012

La Cuisine, Çukurambar, Brunch

Gectigimiz haftasonu brunch icin Çukurambar'da yer alan La Cuisine'e gittik. Liva'nin tam karsisina Mado'nun acilmasi iyice hareketlenmis olan bolgede La Cuisine'de Ankaralilar'a hizmet vermeye basladi. Gittigimiz her yere goturmeyi adet haline getirdigimiz 2.5 yasindaki oglumuzu ilk defa cikardigi büyük arızalar nedeni ile son dakika karari ile anneannesine birakmak zorunda kaldik. Bu anlamda bizim icin de uzun bir aradan sonra esim ile basbasa gecirdigimiz ilk kahvaltimiz oldu. Brunch'dan bahsedecek olursak bizden gecer not aldi. Peynirler gayet lezzetli ve kaliteli idi. Masaya demlik birakilmamasi biraz kotu ama servis elemanlarinin sayisinin cok olmasi uzun sure caysiz kalmamizi engelledi. Iri siyah zeytini ozellikle cok begendim. Ekmek cesitliligi acisindan biraz zayif buldugum brunch da kuru pasta cesitlerinin de pek olmamasi eksiklikti. Menemen basariliydi ama acik bufenin en iyisi sunulan yas pasta idi. Aynı şekilde portakallı ekleri de çok beğendim fakat çikolatalısı yok muydu yoksa bize mi kalmadı orasını bilemiyorum. Tatlılar konusunda çok iyi bir not alan La Cuisine için bu konudaki eksiklik hiç şerbetli tatlı olmayışı idi. Park yeri konusunda mekanın önünde yer bulamasanız bile cadde boyunca park etme şansınız var. Mekan gayet nezih, hos dekore edilmis, çalısanlar duzgun ve guler yüzlülerdi. Ankaralılar icin Çukurambar bolgesinde yeni bir alternatifin daha olustugunu soyleyebiliriz.

2 yorum:

  1. Portakallı tercıh ettık cunku degısık bısıyler denemek ıstedık hemen hemen her hafta cıkolatalıda yapıyoruz ılgınıze tesekkurler her zaman beklerız:)

    YanıtlaSil
  2. Bence çok güzeldi, sanırım 4-5 tane yedim , elinize sağlık ;)

    YanıtlaSil