21.10.2011

Burger Story, Kentpark AVM


Ne zamandır arkadaşlardan methini duyuyordum Kentpark Burger Story’nin.. Geçenlerde malum biz Ankaralıların her hafta sonu için en birincil planını uygularken, sizin anlayacağınız o AVM senin bu AVM benim gezinirken esim ve çocuğum ile birlikte Kentpark AVM deki Burger Story'ye oturduk. Mekanın AVM içerisinde kalan bolumu oldukça sade ve değişik bir konsept olmuş. İnsanlar çoğunlukla dışarıda oturmayı tercih ediyorlar. Biz küçük çocuğumuz nedeniyle ve hava biraz da esintili olduğundan içeride oturmayı tercih ettik. Tahta masa ve sandalyelerde oturuyorsunuz.
E haliyle bir 15 dakika kadar falan beklemeniz gerekiyor, çünkü zincir bir burger restoranındakinden çok çok farklı hamburgerler bekliyor sizleri. Ben chopped steak esim de tavuk burger sipariş ettik. Gerçekten de önünüze gelen hamburger özenle yapıldığını hissettiriyor. Ve içindeki et daha ilk ısırığınızda kalitesini hissettiriyor. Ben özellikle chopped steak i  çok beğendim ve ilk kez gidecekseniz ve kararsız kalacak olursanız chopped steak denemenizi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Esimin yemiş olduğu tavuk burgerde çok basariliydi. bunun haricinde gelen patates kızartmasına bizim ufaklık bayıldı, ketçap beraberinde  büyük çoğunluğunu yedi diyebilirim. Patatesler alıştığımız şekilde düz olarak değil burgu stilinde doğranmış.
Her şey iyi güzel fakat fiyatlara gelecek olursak biraz pahalı kaçıyor. Hamburgerlerin 15-20 TL civarında ve gerçekten doymak istiyorsanız 2 tanesi çok rahatlıkla yenilebilir. Bu şekilde kıyas yaptığımızda ise ayni rakama çok farklı yerde bir çok zengin alternatif bulunabilir. O nedenle öyle zincir olmuş burgercilere dadandığımız gibi olmanın biraz ötesinde. Fakat caniniz güzel bir hamburger çektiğinde ise hiç tereddütsüz gidilebilecek bir adres ortaya çıkmış olması gerçekten sevindirici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder